411 Locals Website Creative Ideas

1. Информация за клиента:

Име: Konstantin Stoyanov
Име на компанията: 411 Locals
Уеб сайт
: http://411service.net/
Вид бизнес: The most creative and innovative Internet Advertising Agency in the USA that provides small and midsize business owners with a diverse, affordable and effective internet marketing services.
Always growing. Always innovating. Out of the box solutions..
Местоположение
: Лас Вегас, Невада
Целева зона: САЩ
Начини на плащане: VISA, MasterCard, Discover, American Express
Клиенти
: Малки и средни бизнеси
Основни изисквания: сайтът да бъде бял, да бъде съобразен с новото лого и с фирмените цветове; сайтът трябва да е използваем от мобилни устройства. Трябва да има иконите на trusted сайтове като BBB.

2. Нашата визия:

По-долу са представени няколко дизайна, като под всеки от тях с няколко изречения е обяснена основната идея на дизайна.

2.1. Дизайн 1

В основата на този дизайн стоят трите големи блока в центъра, които реално представляват стрелки. Тези стрелки насочват погледа на посетителя през процеса на работа и му показват ползите, които ще има ако използва услугите на нашата компания.

2.2. Дизайн 2

Бял дизайн със силует на човек и текст, описващ основните преимущества, които би имал клиент, използващ нашите услуги. Облакът с лампичката до човека са предвидени да са движещи се (ще се появяват и изчезват). Това ще придаде раздвиженост на сайта. Отдолу е основния пакет, който предлагаме, заедно с линкове към останалите ни сървиси. Отдолу има обособен call-to-action и информация за компанията.

2.3. Дизайн 3

Подобен на предния дизайн, само че тук липсва човешката фигура, като по този начин се набляга на надписа.

2.4. Дизайн 4

Представеният дизайн използва структурата на предните два, но тук се използва голям тъмен хедър, като целта му е да направо самото съдържание на сайта по-контрастиращо. Ето подобни сайтове:

http://www.screenr.com/
http://shownd.com/
http://www.dialogix.com.au/

2.5. Дизайн 5

Сайт с модерна визия, стилен и изчистен от ненужни елементи. Сайтът показва едновременно бизнес излъчване, съвременен изглед. Показват се основните предимства на компанията. Предвидено е картинката в хедър частта да е разпъната по ширината на целия екран, като това ще придаде пълнота на сайта. Веднага след голямата картинка в хедъра е основния пакет. При пускане на още пакети сме предвидили там да се сложи текстов слайдър, на който да се показва всичко, което предлагаме. Отдолу има лента с trusted сайтове, което дава сигурност на потребителите, че това не е случаен сайт. Над футъра има поле за call-to-action. Ето няколко сайта, които използват тази техника на full-width background:

http://www.owlconcept.com/
http://www.flemingsteele.com/
http://appex.no/

2.6 Дизайн 6

Все повече компании започват да използват метода на анимациите за представяне на техните сайтове. Така посетителите на сайта се чувстват по-спокойни, че това не е някоя тежкарска компания, която никога няма да се заинтересува от техните проблеми. Предоставяме списък от сайтове на подобни компании:

http://www.jivaldi.com/
http://www.bcwebwise.com/
https://dev.twitter.com/
http://www.dedoce.es/
http://mailchimp.com/